Kamil Koç Gaziantep Firması İletişim Telefon Numarası

Yeni Haber Merkezi

Şirket Adı KAMİL KOÇ

Telefon
444 0 562 E-posta Bulunamadı

Otobüs Terminali Telefonu:
Bulunamadı Web Sitesi: www.kamilkoc.com.tr Adres: Bulunamadı

Kamil Koç Gaziantep Otobüs Terminali telefon numaraları, şehir içi sefer güzergahları, şehirlerarası otobüs sefer güzergahları, otobüs bileti fiyatları, otobüs sefer saatleri. Kamil Koç Gaziantep > Bursa otobüs bileti.

Kamil Koç İletişim: 444 05 62

1926 yılında kurulan Kâmil Koç Otobüsleri A.Ş., 91 yıldır Türkiye’nin ilk karayolu yolcu taşımacılığı şirketi olarak faaliyet göstermektedir. Kurucusu Kâmil Koç’un müşteri memnuniyeti ve iş ahlakı ilkeleri ışığında sektöründe lider ve öncü olmaya devam etmektedir.

Kamil Koç bugün iş ortakları dahil yaklaşık 8.000 kişilik büyük bir ailedir. Toplam 67 il, 271 ilçe ve 861 bilet satış noktası ile Türkiye’nin her bölgesinde ulaşılabilir bir markadır. Yaklaşık 1.100 araçlık genç filosu sayesinde yolcularına güvenilir ve konforlu bir seyahat sunmaktadır. Son 8 yılda yolcu sayısını %134 oranında artırarak 2015 yılında 17 milyon yolcuya hizmet vermiştir. Kamil Koç’un 2020 büyüme vizyonu ortalama 1.800 araçlık bir filo ile 30 milyon yolcuya hizmet vermektir.

Kurumsal misyonu gereği yolcu memnuniyetini her zaman ön planda tutmuş ve sektöre hizmet standartları belirlemede öncü olmuştur. Türkiye’nin şehirlerarası yolcu taşımacılığına sayısız ilk ve yenilik getirmiştir. 93 yıllık deneyimiyle günümüz yolcu ihtiyaçlarını doğru anlayarak, yolcu memnuniyeti için personel ve ekipman anlamında yüksek hizmet kalitesi sunmaktadır.

Kamil Koç Otobüs A.Ş. bugün Türkiye’nin en büyük 500 şirketi arasında yer alıyor.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*