Rüyada Zar Görmek Neye Delalettir

Yeni Haber Merkezi

İmam Nablusi Rüya Yorumları: ZAR: Rüyada zar oynadığını görmek, bu oyunu kazandığınız takdirde büyük bir kayıp yaşayacağınıza; Kaybediyorsanız arkadaşlarınız tarafından zorbalığa uğruyorsunuz demektir. dikkat çekiyor. Bir rivayete göre zar atarken görmek, malınızı kaybetmek demektir.

Molla Camii Rüya Yorumları: Rüyada zar görmek, hileye, kavgaya, düşmanlığa ve bahise işarettir.

“RABBİM, GÖRDÜĞÜM BU HAYAL İYİ İSE, HER ZAMAN KÖTÜ ise, İYİLİKLE GERÇEKLEŞTİR”

RÜYA NEDİR
İnsanların uyku sırasında gördükleri şeye veya şeylere rüya diyoruz. Arapça kökenli bir kelimedir. Sözlük Tanımı: Görünen şey anlamına gelir. Rüyanın Türkçe anlamı ise “Duş” türü. Ancak rüya kelimesi, rüya kelimesinin anlamına tam olarak karşılık gelmemektedir.

Rüya daha geniş anlamlar ifade eder. Bunların neler olduğuna ilerleyen satırlarda değineceğiz. Rüya görmeyen insan yoktur. Bazı insanlar uyandıktan sonra rüyalarını hatırlamazlar. Tüm insanları ilgilendiren böyle bir konunun geniş ve tutarlı bir açıklamaya ihtiyacı vardır. Maalesef doğası gereği objektif şeyler söylemek pek mümkün değil.

Çünkü rüya da ruh gibi çok soyut bir olaydır. Düşünce ve akıl soyut varlıklar olmasına rağmen rüya düzeyinde değildir. Bunların sonuçlarına göre düşünceyi ve aklı anlamak, incelemek ve sunmak mümkündür. Ancak rüyalar için aynı şeyi söylemek mümkün değildir.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*