Rüyada Yer Görmek Neye Yorumlanır

Yeni Haber Merkezi

İmam Nablusi Rüya tabiri: YER: Rüyada görülen yerin yorumlanması, o yerin şeref ve kabiliyetine, maddesine ve maddesine göre yapılır.

Kıyamet yerini görmek, sırların saklanmasına, fakirlikten sonra zenginliğe, korkudan kurtuluşa ve verdiği sözün yerine getirilmesine yorumlanır.

Mekan, kendi kendine konuşan ve sır saklamayan bir kadın olarak yorumlanıyor.

Mekan, mücadele veya bilgi ve belagat mekanı olarak yorumlanır.

Yerin yarıldığını görmek, günahların, haramların ve kötü şeylerin açığa çıkmasına yorumlanır. Bazen de toprağın yarılması, o yerin iyiliğine, bereketine, bereketine yorumlanır.

Bir yere sahip olduğunu gören kişi bekar ise evlenir ve çocuk sahibi olur veya bir başkasına ortak olur.

Yerin sarsıldığını görmek, hamile bir kadının çocuğunu düşük yapmasına yorumlanır.

Rüyasında kendisinin toprak (toprak) olduğunu gören kimsenin insanlar arasındaki değeri artar, mahremiyete çekilir, insanlardan uzaklaşır ve kibri azalır.

Rüyasında yerin açılıp kendisini yuttuğunu gören kimsenin, mahcubiyete, yolculuğa veya hapsedilmeye yorumlanır.

Dünyanın kendisine açıldığını gören kimsenin ömrü uzun olacaktır.

Secdem Rüya Yorumları: Bir kimse, yerin yarıldığını ve oradan bir genç çıktığını görse, o yer halkı arasında düşmanlık olacağına, eğer bir yaşlı adamın çıktığını görse, o yerdeki insanların orası onların emekleri ve çabaları sayesinde mutlu, ucuz ve bereketli olacaktır.

Yerin yarıldığını ama oradan hiçbir şey çıkmadığını görmek, o yerde yeni bir şeyin ortaya çıkacağına, yırtıcı bir hayvanın ortaya çıktığını görmek, zalim bir padişahın ortaya çıkmasına, bir yılanın ortaya çıktığını görmek, o yere kalıcı bir azabın geleceğine delalet eder. bölge.

Toprağın bitki örtüsüyle dolu olduğunu görmek, o toprak insanının bolluğa ve ucuzluğa kavuşacağına delalettir.
Kendini toprağı kazdığını ve ondan yediğini gören kimse, hile yaparak zenginlik kazanır. Çünkü kazmak hile yapmaktır.
Bir kimse, eliyle toprağı sürmekle görevlendirildiğini görse, mala kavuşur.
Rüyada toprağın dürüldüğünü görmek, o kimsenin miras malı konusunda başına bir şey geleceğine delalet eder. Alan kıtlığı geçim sıkıntısı anlamına gelir.

Bir kimse toprağın kendisine güzel söz söylediğini görse, o kimse dünyada ve dininde iyiliğe kavuşur.
Kendini kötü söz söylerken gören kimsenin Allah’tan korkması gerekir. Çünkü bu tür kötü sözlerin konuşulması yeryüzüne haram kılınmıştır.
Bir kimse rüyada bir yerde veya bir yerde insanların durduğunu görse, o yerde ölüm ve savaş meydana geleceğine, o kadar çok insan ölecek veya sıkıntı, kıtlık ve felakete düşecektir. Toprağı omuzlayan öküz ya da balık yok.

“RABBİM, GÖRDÜĞÜM BU HAYAL İYİ İSE, HER ZAMAN KÖTÜ ise, İYİLİKLE GERÇEKLEŞTİR”

RÜYA NEDİR
İnsanların uyku sırasında gördükleri şeye veya şeylere rüya diyoruz. Arapça kökenli bir kelimedir. Sözlük Tanımı: Görünen şey anlamına gelir. Rüyanın Türkçe anlamı ise “Duş” türü. Ancak rüya kelimesi, rüya kelimesinin anlamına tam olarak karşılık gelmemektedir.

Rüya daha geniş anlamlar ifade eder. Bunların neler olduğuna ilerleyen satırlarda değineceğiz. Rüya görmeyen insan yoktur. Bazı insanlar uyandıktan sonra rüyalarını hatırlamazlar. Tüm insanları ilgilendiren böyle bir konunun geniş ve tutarlı bir açıklamaya ihtiyacı vardır. Maalesef doğası gereği objektif şeyler söylemek pek mümkün değil.

Çünkü rüya da ruh gibi çok soyut bir olaydır. Düşünce ve akıl soyut varlıklar olmasına rağmen rüya düzeyinde değildir. Bunların sonuçlarına göre düşünceyi ve aklı anlamak, incelemek ve sunmak mümkündür. Ancak rüyalar için aynı şeyi söylemek mümkün değildir.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*